Корпоративни услуги

ММ Ауто се стреми не само да обслужи клиентите си еднократно, а да създава дългосрочни партньорства в работата си. Именно затова предлагаме комплексни услуги както за фирми с големи автопаркове, така и за частни клиенти с ограничен брой автомобили, които включват всички предвидени и непредвидени ремонти по колите, периодичното им обслужване, козметичната грижа, както и всички други желания на клиента с цел пълноценното използване на автомобила. По този начин клиентът не хаби човешки и финансов ресурс за поддръжка на автомобила и може да разчита на отговорен партньор в тази сфера.

Продажба на нови автoмобили

MM Auto има сключени дългогодишни договори с представителства на премиум производители в цяла Европа. На тази база ние предлагаме най-изгодните оферти за нов лек автомобил от марките Mercedes-Benz, BMW, Audi, Porsche, Land Rover, както и всички останали марки, познати на европейския пазар. По този начин MM Auto не само може да предложи изключителни условия и да договаря отстъпки за корпоративни поръчки, но и гарантира сигурни и бързи срокове за доставка на най-новите и екзотични автомобили в портфолиото на водещите автомобилни производители.

Продажба на употребявани автомобили

MM Auto поддържа дълготрайни контакти с официалните дилърства на Daimler AG, Audi AG и BWM AG. Чрез подписани спогодби MM Auto има ексклузивен достъп до програмите за автомобили с гарантиран произход и техника Junge Sterne (Mercedes-Benz), Premium Selection (BMW) и NEXT (MINI), избягвайки по този начин излишното оскъпяване на прекупвачите и гарантирайки предоставянето на безупречен употребяван автомобил.

При несъответствие между актуални предлагани модели и изискванията на клиента, наш консултант ще намери най-подходящия автомобил в рамките на 24 часа и своевременно ще уведоми клиента за конкретните условия и специфики на автомобила.

Всеки употребяван автомобил се инспектира от доверени сервизи, вкл. оторозирани и официални сервизни мощности.

Buy-Back

MM Auto предлага възможността за обратно изкупуване на стария Ви автомобил и заменянето му с по-нов такъв. Наш консултант ще оцени с точност старата кола и ще предостави адекватно предложение за изкупуването й, съответно приспадането й от цената на нов или употребяван автомобил.

Продажба на консигнация

ММ Auto може да приеме Вашия автомобил за продажба в нашия шоурум, като се грижи за него и същевременно се стреми към най-изгодната продажна цена в максимално кратки срокове. Когато оставяте Вашия автомобил за продажба, ние споделяме нашите виждания за това как трябва да се продава колата – оценка, направена на пазарен принцип, която гарантира успешната реализация на стоката. Предимство е нашият шоурум в Германия, чрез който стоката ни е достъпна до цяла Европа.

Финансов и оперативен лизинг

MM Auto е с дългогодишни връзки с почти всички лизингови компании в България. На базата на тях ние можем да изготвим най-удачния вариант за финансиране на Вашия нов или употребяван автомобил. Цялата сделка се ръководи от финансовия екип на ММ Ауто, като наше задължение е всичко да протече безпроблемно за клиента.

Отстраняване на щети на извънгаранционни автомобили

MM Auto работи на преференциални условия с водещите специализирани автосервизи. Независимо дали те са официални или неофициални сервизни представителства, отношенията между възложителя MM Auto и изпълнителите са гарантирани с договори за срокове и качество на работа. Единствено по този начин клиентите на MM Auto могат винаги да очакват и винаги да изискват навременна и точна реакция от страна на екипа на MM Auto.

Застраховки Гражданска Отговорност и Каско

Като част от групата ММ, ММ Ауто работи директно с ММ Застрахователен Брокер. Подобно сътрудничество допринася за бързото и безпроблемно сключване на задължителни и пожелателни застраховки при най- добри условия. С голяма отговорност, индивидуален подход и висок професионализъм екипът на MM Auto предлага на клиентите си преференциални тарифни числа при сключване на Каско при гарантирани най-добри условия от всички ЗК на територията на Република България. За да бъде изборът на клиента оптимален за неговите нужди, MM Auto разполага със специалисти по автомобилно застраховане.