За нас

“ММ Застрахователен брокер” ЕООД е лицензиран застрахователен брокер със седалище и адрес на управление: гр. София 1618, ул. Околовръстен път № 3, ЕИК 121237498.

„ММ Застрахователен брокер“ ЕООД е вписан в публичния регистър по чл. 30, ал.1, т.12 от Закона за Комисия по финансов надзор, Решение №73 на ДЗН от 30.05.2000 г. под Рег.N -11-73.

Член на Асоциацията на застрахователните брокери в България. Започва дейността си с Общо застраховане, след което бързо разширява дейността си и бележи големи успехи в областта на Здравното застраховане, Отговорности, Финанси. Дружеството е носител на редица награди от водещите застрахователни компании в страната. До днес ние спечелихме много дългосрочни клиенти с персонален подход, с денонощно внимание и всеотдайност. Нашето портфолио включва всички видове задължителни и доброволни застраховки.

Наша лична мисия е създаването на един по-добър бизнес климат, който има за цел да предостави на обществото своите добри практики, да провокира инициативност, да предоставя най-добрите решения и стабилна подкрепа, да осигурява качествени ориентири чрез многообразие на идеи и експертно обслужване!

Вашите интереси са нашата цел. Вашето мнение е важно за нас!